maanantai 27. lokakuuta 2014

Tänne kuuluu hyvää


Vähän oon taas unohtanut päivitellä tänne, kiirettä pitäny!

Viime viikkoon mahtui opiskelijabileitä, meidän asuntolablokin final dinner, karaokea, suppausta ja rannalla makoilua. Nii joo ja töitä.

Tajusin tossa taas, etten oo yhtään kuvia ottanut melkein koko viime viikkona.. Pitäis muistaa ottaa kuvia ihan jostain tavallisemmistakin tilanteista, eikä vaan maisemakuvia viikonloppureissuilta. Nyt aktivoidun sen suhteen!

Olin tosiaan viime lauantaina suppaamassa (stand up paddle boarding, jos ei oo termi jollekkin tuttu :D) mun kämppiksen ja sen kavereiden kanssa. Ne oli varannut ryhmätunnin, johon mut saatiin onneks vielä viime tingassa lisättyä! En ollut koskaan koittanut mut eipä se kovin vaikeeta ollut, kivaa kylläkin. Ehdoton kohokohta suppausreissulla oli yhtäkkiä meidän porukan keskelle ilmestynyt delfiini, joka vaan hyppi ja uiskenteli meidän lautojen välissä. Luulin et näin Jervis Bayssä delfiinejä läheltä mut toi oli vielä lähempänä. Melkeen pelotti, kun näin, että se sukeltelee ihan mun laudan alapuolella. Tästä nyt ei luonnollisesti oo kuvia, en paljoo uskaltanut kameraa ottaa sinne mukaan. Hyvä etten, koska meijän ohjaajan, joka siis vuokras meille ne laudat, mielestä oli hirveen hauskaa tiputella meitä mereen niitten lautojen päältä. Hauskaa se kyl olikin!

Sunnuntaina vietettiin Alinan kanssa lazy sunday Cronullassa, joka on pikkukaupunki Sydneyn vieressä. Siellä on kauheesti kehuttuja rantoja, mut eipä se paikka niin ihmeellinen ollut. Tulipa kumminkin käytyä! There's even pictures, thanks to Alina. :)

Tuolla oli ihan sairaan ihana sisustuskauppa, too bad että oon nyt jo ostellu niin paljon kaikkea et mun rinkka tuskin mahtuu kiinni, tai ainakaan on sallitun painonen. Ihan turistina kuvia sieltäkin..


Täs mää ja surffilaudat! Josta tulikin mieleeni et torstaina ois tarkotus jatkaa surffauksen treenaamista, toivottavasti ei olis ihan niin kylmä kun viimeks.  Ja toivottavasti myös onnistun paremmin kun viimeks. :D




















































Tällä viikolla ois ohjelmassa kiipeilyä, surffausta, Campus Eastin final formal dinner, sekä viikonloppuna GOLD COAST & BRISBANE! Niiiin kivaa! :) (Niin, ja niitä töitä.)

Lots of love,

Iisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti