maanantai 20. lokakuuta 2014

Royal Randwick Race

Nähtiin viime reissulla Sydneyssä hirveesti tosi hyvin pukeutuneita miehiä ja naisia ja meille selvis, että koko maassa järjestetään lauantaisin laukkakilpailuita, joihin on tapana pukeutua tosi fiinisti. Tälläytymisestä innostuneena päätettiin, että sinne on päästävä. Käytiin ostamassa uudet mekot ja hiuskoristeet ja viime lauantaina vietettiin Alinan, Aishlingin ja Rhysin kanssa koko päivä laukkaradalla. Rhys on kotoisin ausseista ja opetti meille miten kuuluu pelata ja lyödä vetoa. Onneks ei liikaa hänen neuvoja kuunneltu, koska hän itse hävis melkein 400 dollaria päivän aikana. :D (Mä vaan 10)

Naisilla oli tuolla ihan uskomattoman lyhyitä ja avoimia mekkoja, joten mä tosiaan erotuin massasta oman kaula-aukottoman maximekkoni kanssa. Omasta mielestäni tietty hyvällä tavalla. :D Tuolla näki myös niin korkeita korkoja, että harvoin näkee. Ja valtavia hattuja ja hiuskoristeita. Ja miehiä puvuissa ja aurinkolaseissa.

Tuolla oli siis aluks tosi fancy meininki, mutta meille kerrottiin, että monelle sinne meneminen on vaan syy juoda koko päivän. :D kuulostaa aika suomalaiselta. Loppupäivästä alue muistutti lähinnä festareita, humaltuneita ihmisiä ja tyhjiä pulloja joka paikassa. Etenkin loppupäivästä korkeat korot oli siis melko huvittava näky. Oli hauska nähdä millasta tollasessa tapahtumassa on, ei Suomessa kumminkaan oo oikeen mitään vastaavaa.. En oo koskaan ollut raveissa, mut siellä tuskin ihan tollasta on. :D

Vielä kuvia!









Sen pituinen se.

-Iisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti